TOP 3 lokality na rozprávkovú dovolenku

Tatranská Lomnica a jej čaro

Vysoké Tatry nie sú len o zasnežených horách. Ak ste ich ešte nezažili v teplých mesiacoch, prichádzate o veľa. Príroda sa zbaví bielej prikrývky a výlet do hôr naberie nový význam. Môžete sem prísť s celou rodinou a užiť si to naplno.

Nemusíte sa trápiť hľadaním zážitkov, ktoré sa tu dajú zažiť. Atrakcie sú tu za každým rohom. Ak máte šťastie na počasie, okrem túry po turistických chodníčkoch si môžete zajazdiť na bobovej dráhe alebo vypnúť hlavu pri jazierku v Relax Parku.

Ak by vám počasie neprialo, zabavíte sa aj na hoteli. Spraviť si turnaj v šípkach či biliarde môže byť veľká zábava. Avšak, aký hotel vybrať? APLEND pre vás pripravil ubytovanie so službami aj pre tých najnáročnejších hostí.

Ubytovať sa môžete napríklad v 4*Hoteli Kukučka s Olívia Restaurant a s wellness službami. Okrem toho máme pre vás pripravený aj komplet zrekonštruovaný 3*Hotel Lujza Major, ktorý otvárame 1.júla. Chcete radšej moderné ubytovanie s kuchynkou? Máme pre vás apartmánovú vilku VILA BEATRICE s balkónom a raňajkami.

A v neposlednom rade vám ponúkame ubytovanie v zrekonštruovanej VILA MAGNÓLIAVILA JÚLIA. To všetko v srdci Vysokých Tatier v Tatranskej Lomnici.

Stačí si len vybrať alebo Vám radi poradíme na +421 904 744 000, mailom: tatry@aplend.com  ,  

 

Hotel KUKUČKA
Hotel LUJZA MAJOR

Starý Smokovec: Všetko na jednom mieste

V Starom Smokovci môžete stráviť čas s rodinou a fotiť spoločné fotky. Vyfotiť ich môžete počas toho, ako sa všetci jašíte na lyžiarskom stredisku Jakubkova Lúka alebo veziete pozemnou lanovkou na Hrebienok. Neskôr sa môžete poblázniť optickými ilúziami v Tricklandii, v ktorej sme pre vás vybavili špeciálnu zľavu 15 %.

Akonáhle zaženiete hlad po zážitkoch, ostáva už len zažať hlad po jedle. O reštaurácie pod našimi krídlami v Starom Smokovci nie je núdza, nájdete ich tam ako huby po daždi. Najlepšie chutia slovenské bryndzové halušky v reštaurácii Koliba Kamzík. A jedinečné špeciality okúsite v Olívii Restaurant v Novom Smokovci. Ak vám je vonku príjemne a nechcete prísť o výhľad na hory, poseďte si u nás na terasách.

Spoliehate sa radšej na svoje schopnosti a chcete si pripraviť jedlo sami? Vo všetkých našich apartmánoch a vilkách nájdete kuchynky. V Starom Smokovci sú to apartmánové vilky Vila Olívia a Koliba Kamzík. Nachystajte riady, ide sa variť.

Vila Olívia
Koliba Kamzík

Štrbské Pleso snov

Lokalita vhodná pre všetkých. Žiadne kopce, len relaxačná prechádzka okolo plesa a spoznávanie okolia. Pre túto lokalitu sú typické malé drevené stánky s rôznym tovarom pre všetkých. Od plyšákov cez valašky až po klobúky so slovenským motívom a podobne.

Ak nebudete mať už energiu na ďalšiu veľkú túru, neďaleko Štrbského Plesa sa nachádza Veža snov. Ideálne miesto pre novú rodinnú selfie. Keďže u nás v APLENDe ste našimi hosťami, prezradíme vám, ako získať 10 % zľavu na zvýhodnený vstup a konzumáciu.

Kde sa na Štrbskom Plese ubytovať, aby ste mali všetky atrakcie ako na dlani? Túto dilemu za vás vyriešil náš apartmánový Hotel OVRUČ. Nachádza sa blízko vlakovej zastávky Štrbské Pleso a od Nového a Starého Plesa je to len na skok.

Máme pre vás zľavy

Ubytovať sa v APLENDe znamená získavať výhody na každom rohu. Ponúkame vám preto parkovanie zadarmo priamo pred našimi hotelmi a apartmánovými vilkami. Okrem toho u nás môžete získať aj ďalšie zľavy na ubytovanie, atrakcie a podobne:

●      10 % zľava v reštauráciách Aplend – Koliba Kamzík, Starý Smokovec, Olívia Restaurant, Nový Smokovec aj v Tatranskej Lomnici a SALAŠ Veľký Slavkov
●      25 % zľava na rodinnú zábavu MiniGolf (Adventure GOLF) vo Veľkom Slavkove
●      0 % storno poplatok do 5 dní pred pobytom
●      Poliankovo – jedinečná digitálna galéria s 10 % zľavou
●      ďalšie užitočné zľavy, ktoré ponechajú vaše vrecko plné.

Bonusová lokalita

TOP 3 obľúbené lokality vo Vysokých Tatrách znamenajú, že je tam množstvo ľudí a vypredané hotely. Existuje však jedna lokalita, kde to cez sezónu nebýva rušné a pritom je to krásne miesto. Reč je o Veľkom Slavkove.

Ide o tichú dedinku s výhľadom na Vysoké Tatry. Nachádza sa tu areál s domčekmi, chatkami a vilkami vhodný pre rodiny s deťmi a atrakciami. APLEND tu prevádzkuje aj vlastný minigolf, ktorý je hneď vedľa reštaurácie SALAŠ. V ňom si môžete vychutnať obed víťazov v golfe.

Len pár metrov od ubytovania sa nachádza vlaková zastávka Veľký Slavkov. Ak ste ešte nikdy nevyskúšali jedinečné vlaky TEŽ, teraz je ten pravý čas. Nájdete ich len v Tatrách. Viezť sa s nimi je skutočný zážitok.

rezervovať