Cestujte s Leo Express a získajte 15% zľavu na pobyt v APLEND!

https://www.leoexpress.com

Plánujete dovolenku vo Vysokých Tatrách? Chceli by ste prísť radšej vlakom alebo mikrobusom ako autom? Tak to máme pre Vás skvelú novinku, v spolupráci s medzinárodným prepravcom Leo Express sme pre Vás pripravili jedinečnú akciu. 

Akcia -15% platí na pobyty v ubytovacích zariadeniach APLEND vo Vysokých Tatrách na pobyt v mesiaci v ktorom bol lístok zakúpený. 

Napríklad: Je 02.06. Plánujete dovolenku vo Vysokých Tatrách na 2 noci od 08.06.-10.06. a viete, že budete cestovať s Leo Express, tak pri telefonickej alebo emailovej rezervácii nám nahlásite, že si budete chcieť uplatniť zľavu na ubytovanie vo výške 15% alebo využijete náš rezervačný systém a zadáte promokód Leoexpress. Po príchode na ubytovanie je potrebné preukázať sa lístkom Leo Express, ktorý bol využitý v júni a zľava Vám bude uplatnená. 

Zadajte promokód LEOEXPRESS a získajte zľavu 15%.

REZERVOVAŤ

Podmienky využitia akcie LeoExpress:

1. Zľavu na pobyt je možné využiť iba v mesiaci v ktorom bol lístok využitý. 
2. Lístok musí byť platný / využitý aby mohla byť zľava uplatnená. 
3. Zľava sa vzťahuje iba na ubytovacie služby spoločnosti APLEND, s.r.o. 
4. Pri príchode je potrebné preukázať sa lístkom s vlastnosťami v bode 2. 
5. Zľava sa nevzťahuje na už rezervované pobyty.
6. Zľavu je možné uplatniť len pri priamej rezervácii cez spoločnosť APLEND, s.r.o., nie cez sprostredkovateľa ako napríklad cestovná kancelária, Booking.com, Expedia a mnoho ďalších. 
7. Ak je na ubytovanie poskytnutá vernostná zľava, zľava LeoExpress sa nevťahuje. Zákazník môže uplatniť zľavu Leo Express, ale zľavy nemôže kombinovať a kumulovať s ostatnými zľavami.

rezervovať